Piese de schimb pentru utilaje Caterpillar

piese de schimb caterpillar

„OFM Top Line Romania“ cu sediul in Timisoara livreaza piese de schimb pentru masini si utilaje de constructii fabricate de marele grup industrial Caterpillar. Informam clientii nostri ca suntem pregatiti sa livram atat piese originale cat si din productia proprie.

Piesele de schimb cele mai des solicitate in ceea ce priveste Caterpillar-ul dvs. le puteti gasi in enumerarea de mai jos:

  • bucse si pini din otel dur si care se pot adapta la diverse piese originale si pentru mai multe tipuri de modele Caterpillar. Bucsele produse de noi sunt din oteluri aliate de inalta performanta aliate cu Mangan si Crom si au un excelent raport intre rezistenta la uzura si elasticitate;
  • alternatoare, demaroare, electromotoare pentru mare parte din masinile care sunt in functiune pe piata din Romania, ca de exemplu pentru Caterpillar 303 si 303.5;
  • garnituri si simeringuri pentru utilajele de tip Caterpillar, dar nu numai;
  • lagare si cuzineti, piese de schimb pentru sistemele de rulare;
  • sasie si caroserii, instrumente de masurare pentru cabinele Caterpillar, respectiv manometre, indicatoare ulei și combustibil motor, indicatoare apă și ulei potrivite pentru echipamentele Caterpillar sau orice alte elemente de schimb din aceasta gama;
  • piese de schimb pentru sistemul hidraulic, motoare si parti coponente, garinturi si alte componente electrice;
  • piese de schimb diverse…

Va rugam sa folositi formularul de comanda online sau informatiile din pagina noastra de contact pentru a va putea informa, a comanda piese de schimb si in acelasi timp de a beneficia de suportul nostru tehnic oferit absolut gratuit pentru toate produsele din gama Caterpillar.

Daca nu avem pe stocul din depozitul din Timisoara va vom procura de la firma OFM Top Line Italia, piese de schimb a carei reprezentanta in Romania suntem.

O idee buna este si aceea de a consulta cataloagele pentru a afla informatii mai precise despre ceea ce doriti sau aveti nevoie in materie de piese de schimb pentru utilajul dvs.

OFM Romania va poate rezolva problemele curente care apar in exploatarea utilajului si va ofera absolut toate informatiile care le avem la dispozitie. Piesele de schimb enumerate si aminitite in acest site nu sunt limitattive, va putem servi cu aproape orice piesa, pe baza de comanda si in conditiile de livrare de care sunteti informati pe acest site.

www.cere.ro      Director Web SEO Romania   www.cere.ro  Anunturi Gratuite  Catalog gratuit firme si produse Romania