Piese de schimb livrate de OFM Romania

Livrăm o suficient de mare gamă de piese de schimb, astfel încât să asigurăm cele mai stringente necesități ale clienților noștri din România. Cele mai importante mașini și utilaje care funcționează la noi în țară beneficiază astfel de un suport tehnic adecvat.

>> Piese de schimb pini si bucșe
>> Reductoare și transmisii
>> Electromotoare și alternatoare
>> Garnituri și simeringuri
>> Piese de schimb pentru sisteme de rulare
>> Componente hidraulice
>> Șasie și caroserii
>> Motoare și piese de schimb pentru motoare
>> Piese electrice
>> Filtre
>> Piese de schimb pentru cabine

Vă invităm să folosiți cu încredere serviciul nostru de suport tehnic și astfel să aveți acces rapid și eficient la informațiile esențiale despre toate piesele de schimb pe care le putem oferi. Mai jos aveți categoriile principale de piese, dintre care unele le avem în depozit iar altele le putem livra cu operativitate.

Piese de schimb pini si bucse

Bucse din otel dur

Bucse din Otel Dur

Bucșele pe care le producem sunt de o calitate excelentă și sunt fabricate din oțel E355 sau 20MnCr și din 100Cr6, atingând o duritate a suprafeței de HRC= 58/62 pentru a stabili raportul dintre rezistența la uzură și elasticitate. Bucșele pe care le producem sunt piese de schimb simple sau, pentru îmbunătățirea lubrifierii, unele tipuri sunt prevăzute cu orificii radiale pentru ulei și canale interioare de lubrifiere.

OFM Top Line produce pini și bucșe adaptabile la piesele de schimb originale pentru modelele Caterpillar, Komatsu , JCB , Volvo și multe altele.

Pini de boghiu

Pini de Boghiu

OFM Top Line produce pini din materiale de înaltă calitate. 50 de ani de experiență ne plasează printre cei mai renumiți producători, cunoscuți peste tot în lume.

Pini si opritoare

PINI ȘI OPRITOARE

OFM Top Line pune la dispoziția dvs. cele mai bune pinuri și opritoare, fabricate din materiale rezistente pentru a asigura longevitate și durabilitate. Piesele de schimb livrate de noi sunt de o fiabilitate de care vă veți convinge.

Pinuri de boghiu

PINURI DE BOGHIU

Ofm Top Line produce pinuri din materiale de înaltă calitate. 50 de ani de experiență ne plasează printre cei mai renumiți producători Made in Italy, cunoscuți peste tot în lume printre furnizorii de piese de schimb.

buton sus

Reductoare si transmisii

Curele trapezoidale

CURELE TRAPEZOIDALE

O curea fabricată din materiale de o excelentă calitate ajută la prevenirea rupturilor care pot determina oprirea utilajului. OFM Top Line pune la dispoziția dvs. curele de înaltă calitate, tip Dayco. Vă recomandăm să descărcați catalogul.

Mecanisme de pivotare

Mecanisme de Pivotare

Printr-o mișcare circulară de 360°, cercul de pivotare cuplează turnul utilajului la șasiu, permițându-i să se rotească pentru a ajunge în poziția dorită; acesta, cuplat la un pinion, funcționează acționat de un motor hidraulic care produce forța de mișcare. Coroanele de pivotare furnizate de OFM Top Line sunt elemente de precizie, inelul zimțat fiind din oțel 42CrMo4 iar cel exterior din 50Mn. Stocul OFM Top Line este unul bogat, gata pentru a fi livrat la orice oră și la orice solicitare de piese de schimb. Puteți consulta și Manualul de operare și întreținere.

Roata pinion

Roata Pinion

OFM Top Line ® produce pinioane pentru mecanismele de pivotare, iar produsul finit apare pe piață după ce calitatea acestuia a fost controlată în amănunt.

buton sus

Electromotoare și alternatoare

Alternatoare Hitachi adaptabile la utilajele de tip Yanmar

ALTERNATOARE HITACHI® ADAPTABILE LA UTILAJELE DE TIP YANMAR®

Furnizăm alternatoare Hitachi® potrivite pentru aplicațiile de tip Yanmar®; calitate și eficiență maximă. Vă recomandăm să solicitați informații personalului nostru din cadrul departamentului de vânzări.

Alternatoare de tip Nikko adaptabile la utilajele Komatsu

ALTERNATOARE NIKKO® ADAPTABILE LA UTILAJELE DE TIP KOMATSU®

Vă punem la dispoziție alternatoare Nikko, care pot înlocui piesele de schimb originale ale utilajelor de tip Komatsu și Yanmar. Descărcați catalogul nostru specific acestor aplicații.

Demaroare adaptabile la utilajele de tip Caterpillar

imagine-indisponibila

Gama pe care o avem conține de asemenea electromotoare Mitsubishi potrivite pentru utilajele de tip Caterpillar, de exemplu pentru modelele 303, 303.5C.

Electromotoare Hitachi adaptabile la utilajele de tip Yanmar

ELECTROMOTOARE HITACHI® ADAPTABILE LA UTILAJELE DE TIP YANMAR®

OFM Top Line deține toată gama de demaroare Hitachi, potrivite pentru vehiculele motorizate de tip Yanmar și Komatsu. Pentru a obține un electromotor ca piesa de schimb pentru utilajul dvs va rugam sa folositi formularul de contact

Electromotoare Nikko adaptabile la utilajele de tip Komatsu

ELECTROMOTOARE NIKKO® ADAPTABILE LA UTILAJELE DE TIP KOMATSU®

Electromotoarele adaptabile la utilajele de tip Komatsu, pe care OFM Top Line le comercializează, sunt prevăzute cu un releu de siguranță, dacă sunt concepute inițial ca agregat primar. Vă recomandăm să descărcați catalogul referitor la interschimbabilitatea pieselor de schimb originale ale utilajului de tip Komatsu .

buton sus

Garnituri și simeringuri

Cutie compartimentata pentru sistemul de garnituri inelare

CUTIE COMPARTIMENTATĂ PENTRU SISTEMUL DE GARNITURI INELARE

Aveți oricând la dispoziție elementul corespunzător de etanșare cu ajutorul cutiei compartimentate pentru sistemele de garnituri inelare; OFM Top Line vă oferă soluția pentru a economisi timp și, deci, bani. Vă recomandăm să consultați broșurile referitoare la informațiile OEM și măsurătorile aferente, precum și disponibiliatea de stoc a acestor piese de schimb.

buton sus

Piese de schimb pentru sisteme de rulare

Lagăr simplu sferic

Lagar Simplu Sferic

Lagărele simple sferice radiale sunt formate dintr-un inel interior, care prezintă o suprafață sferică exterioară ce se angrenează la suprafața concavă a inelului exterior. Datorită formei, acestea se potrivesc la sistemele care sunt caracterizate de mișcări de aliniament între arbore și carcasă, sau la cele care pot prezenta oscilații, mișcării de rotație sau rostogolire la viteze relativ reduse. Lagărele produse de OFM Top Line sunt piese de schimb perfect interschimbabile cu cele originale. Punem la dispoziția dvs. lagăre adaptabile utilajelor de tip Caterpillar, Volvo și Komatsu. Vă recomandăm să descărcați catalogul în format PDF, de la sectiunea Cataloage de pe site.

Patine de șenile

PATINE DE ȘENILE

OFM top line furnizează patine de șenile rezistente la uzură, datorită unei producții de înaltă calitate și materialelor prime folosite. Sistemul de călire prin curenţi de inducţie extinde durata de viață și în cazul unei funcționări de lungă durată a acestui tip de piese de schimb.

Roți purtătoare pe șenile

ROȚI PURTĂTOARE PE ȘENILE

Roțile purtătoare pe șenile sunt fabricate prin tratare termică pentru a asigura o funcționare continuă și de lungă durată, chiar și în cazul șocurilor și eforturilor puternice. Anii de experiență pe care i-am dobândit ne clasează pe primul loc, atunci când vine vorba de raportul calitate-preț.

Sisteme de cuzineți

SISTEME DE CUZINEȚI

Obținem calitatea pistonului turnând aluminiu topit în forme. Furnizăm sisteme complete, prevăzute cu pistoane, inele și cuzineți, produse de cei mai renumiți producători.

Boghiuri Made in Italy

BOGHIURI (Made in Italy)

Boghiul oferă stabilitate și are capacitatea de a absorbi mișcările continue ale încărcăturii utilajului. Vă recomandăm să descărcați broșura referitoare la tipul de buldozer Caterpillar Dozer unde veți găsi informații complete despre acest tip de piese.

buton sus

Componente hidraulice

Sisteme de garnituri hidraulice

SISTEME DE GARNITURI HIDRAULICE

Deținem gama completă de elementele de etanșare pentru cilindrii hidraulici, precum cilindrul elementului elevator, cilindrul de înclinare și cilindrul de direcție. Vă recomandăm să descărcați catalogul complet referitor la elementele de etanșare.

Sisteme de garnituri pentru motor

SISTEME DE GARNITURI PENTRU MOTOR

Gama de sisteme de garnituri pentru revizia generală a motorului se aplică atât celui superior, cât și celui mijlociu și inferior. OFM Top Line furnizează toate seriile adaptabile la utilajele de tip Caterpillar și Komatsu.

buton sus

Piese de uzură: dinți, lame, cuțite

Lame

LAME

Lamele buldozerului sunt fabricate pentru a asigura cea mai înaltă performanță de funcționare în medii dificile de lucru.

buton sus

Șasie și caroserii

Cadru adaptabil la utilajele de tip Caterpillar

CADRU ADAPTABIL LA UTILAJELE DE TIP CATERPILLAR® (Made in Italy)

Cadrul este fabricat și atent conceput pentru a absorbi mișcările de răsucire, chiar și în timpul unui volum de lucru intens. Consultați broșura referitoare la cadrul adaptabil la utilajele de tip Caterpillar și aflați informații și despre alte tipuri de piese de schimb.

buton sus

Motoare și piese de schimb pentru motoare

Grup motor

Grup Motor

OFM Top Line furnizează acest tip de produse, fabricate din materiale interschimbabile cu cele originale.

Turbocompresoare

TURBOCOMPRESOARE

Motorul aspiră aer; amestecul de aer și combustibil se arde și se transformă în mișcare mecanică. Turbocompresorul care evacuează aerul din motor și puterea lui de combustie va crește performanța motorului. OFM Top Line pune la dispoziția dvs. turbocompresoare de înaltă calitate. Dispunem de un catalog cu piese de schimb care se adaptează la turbocompresoarele originale de tip Caterpillar, Komatsu, Cummins sau alte echipamente.

Balansier Made in Italy

BALANSIER (Made in Italy)

Balansierele produse de OFM Top Line sunt atent concepute și fabricate din cele mai bune materiale prime și proceduri de producție. Balansierele sunt concepute pentru o durată lungă de funcționare. Totuși, dacă aveți nevoie de acest tip de piese de schimb vă recomandăm să descărcați catalogul referitor la tipul de buldozer Caterpillar Dozer.

Suporturi în cruce

Suporturi Cruce

Suporturile în cruce pe care noi le fabricăm sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

buton sus

Piese electrice

Intrerupatoare

ÎNTRERUPĂTOARE

Întrerupătoarele și întrerupătoarele pentru baterie se adaptează la utilajele de tip Caterpillar.

Intrerupator de siguranta (releu) adaptabil la demarorul de tip Komatsu

ÎNTRERUPĂTOR DE SIGURANȚĂ (RELEU) ADAPTABIL LA DEMARORUL DE TIP KOMATSU®

Cele mai multe dintre demaroarele instalate pe utilajele de tip Komatsu sunt prevăzute cu întrerupător de siguranță; noi dispunem de aceste piese de schimb care se potrivesc și pentru marca NIKKO.

Dispozitiv de oprire a motorului electromagnetic cu solenoid

DISPOZITIV DE OPRIRE A MOTORULUI ELECTROMAGNETIC CU SOLENOID

În curând, broșură electronică va putea fi descărcată.

Releu de siguranță pentru demaroarele adaptabile la utilajele de tip Komatsu

ÎNTRERUPĂTOR DE SIGURANȚĂ (RELEU) ADAPTABIL LA DEMARORUL DE TIP KOMATSU®

Majoritatea demaroarelor instalate pe utilajele de tip Komatsu sunt prevăzute cu un întrerupător de siguranță; furnizăm această piesă interschimbabilă de tip Nikko.

buton sus

Filtre

Filtre de aer

FILTRE DE AER

Scopul filtrului de aer este acela de a colecta reziduurile și praful care se depune pe motor în timpul funcționării. Furnizăm filtre de schimb de calitate, ele fiind piese fabricate de cei mai buni producători.

Filtre de ulei

FILTRE DE ULEI

Este important ca filtrul de ulei pentru motor să colecteze impuritățile (metal) cauzate de uzura pieselor în urma funcționării; așadar OFM Top Line comercializează numai filtre produse de terți de înaltă calitate, menite să le înlocuiască pe cele originale.

Pre-filtre

PRE-FILTRE

OFM Top Line pune la dispoziția dvs. o gamă variată de pre-filtre; acestea au scopul de a reține impuritățile de mari dimensiuni pe perioada de funcționare a utilajului.

buton sus

Piese de schimb pentru cabine

Alarme

ALARME
Sisteme de alarme adaptabile utilajelor de tip Caterpillar, dar și pentru uz universal, de la 12 la 48 de Volți.

Filtre pentru cabine

FILTRE PENTRU CABINE

Vaporii, praful și poluarea din mediu sunt reținute de filtrul pentru cabină pentru a asigura un aer curat pentru operator, pe durata programului de lucru. Vă recomandăm să descărcați catalogul nostru referitor la piesele de schimb adaptabile la utilajele de tip Caterpillar și Komatsu.

Geam

GEAM

Produsul pe care OFM Top Line îl furnizează este prevăzut cu geam incasabil sau laminat. Culorile disponibile sunt: verde, bronz sau transparent. Vă recomandăm să descărcați catalogul complet pentru toate utilajele.

Indicatoare si aparate de masurare

INDICATOARE ȘI APARATE DE MĂSURARE

Manometre, indicatoare ulei și combustibil motor, indicatoare apă și ulei potrivite pentru echipamentele Caterpillar. Vă recomandăm să descărcați catalogul cu piese de schimb.

Ștergător

ȘTERGĂTOR

Furnizăm lame pentru ștergător și racorduri aferente, adaptabile la utilajele de tip Caterpillar. Vă recomandăm să descărcați broșura referitoare la încărcătoarele de tip skid loader.

Motoare pentru ștergător

MOTOARE PENTRU ȘTERGĂTOR

Motoare pentru ștergător adaptabile la utilajele de tip Caterpillar pentru deplasarea pământului. Distribuim produse DOGA. Vă recomandăm să descărcați catalogul.

Lămpi și lumini

LĂMPI ȘI LUMINI

OFM Top Line furnizează o gamă variată de lămpi și lumini potrivite pentru echipamentele de deplasare a pământului de tip Caterpillar, precum și piese de schimb utile funcționării acestora.

buton sus

www.cere.ro      Director Web SEO Romania   www.cere.ro  Anunturi Gratuite  Catalog gratuit firme si produse Romania