Piese de schimb Komatsu – incarcatoare, excavatoare

excavator-komatsu

OFM Romania livreaza in toată țara piese de schimb necesare pentru orice utilaj produs de Firma Komatsu din Japonia, indiferent că este vorba de încărcătoare frontale sau de excavatoare sau echipamente cu mai puțină răspândire. Pentru a beneficia de serviciile noastre în scopul întreținerii utilajului vă sugerăm să folosiți una din metodele de contact puse la dispoziție în pagina dedicată, acestea fiind însă cu caracter general, nu neapărat pentru firma Komatsu.

Echipa noastră vă stă la dispoziție și vă furnizează orice informație, vă dă explicații sau vă sugerează cea mai bună soluție pentru piesa de schimb de care aveți nevoie întreținerii sau service-ului pentru Komatsu. În acest scop vă este pus la dipoziție un serviciu de suport tehnic, absolut gratuit, respectiv vă asigurăm că indiferent dacă veți cumpăra sau nu piese de schimb pentru încărcătoare frontale, excavatoare sau buldozere Komatsu, nu veți fi obligat să plătiți nimic. Costurile serviciului de suport tehnic nu se regăsesc în prețul niciunei piese de schimb comandate online de la OFM Romania, lucru valabil însă și pentru alte utilaje decât Komatsu.

Komatsu: componente și piese originale sau din producție proprie

OFM Romania este una dintr putinele firme din țară care livrează atât piese de schimb originale, direct de la producător, cât și din producție proprie. Piesele de schimb Komatsu cele mai uzuale se regăsesc de obicei în depozitul nostru din Timișoara. Sau le comandăm de la firma OFM din Italia a cărei reprezentanță suntem și le veți primi într-un termen foarte rezonabil.

Identificați piesa de care aveți nevoie prin intermediul codurilor de produs sau din cataloagele pe care vi le punem la dispoziție. Acestea le veți găsi în pagina cu documentație pentru download cu mențiunea că ele se referă la o gamă mai extinsă de piese de schimb, căci încărcătoarele și excavatoarele Komatsu, piesele pentru acestea, sunt doar o parte din aria noastră de activitate.

În cazul în care nu veți identifica piesa de care aveți nevoie, vă sugerăm să ne contactați sau să căutați în documentația firmei OFM din Italia, documetații pe care le puteți găsi pe site-ul OFM TOP Line.

www.cere.ro      Director Web SEO Romania   www.cere.ro  Anunturi Gratuite  Catalog gratuit firme si produse Romania