OFM Romania furnizor piese de schimb – despre noi

piese de schimb caterpillarProducția și comercializarea de piese de schimb este principala activitate a firmei OFM Top Line, o companie italiană înființată în 1960. Cu mare experiență pe piața industrială a utilajelor de construcții, de fapt a întregii problematici a pieselor de schimb, OFM a decis să profite de avantajele pieții unice europene și să-și deschidă o reprezentanță în România. Așa se face că, din 2008, la Timișoara funcționează OFM Top Line Romania SRL.

Reprezentanța de aici livrează produse de calitate din producția proprie sau originale, intr-un timp deosebit de scurt. Astfel, cele mai solicitate piese de schimb de pe piața românească pot fi livrate direct din depozitul din Timișoara, iar pentru cele care nu sunt pe stoc se asigura o livrare cu o frecvență de cel puțin o dată la trei zile.

OFM Top Line Romania livrează piese de schimb oriunde in Romania prin intermediul serviciilor de curierat rapid. De asemenea, prin înțelegere prealabilă putem adopta si alte modalități de livrare.

komatsu-piese-de-schimb-timisoaraDistribuim piese de schimb pentru cele mai cunoscute mărci din domeniul construcțiilor, respectiv Caterpillar, Volvo, Fiat-Hitachi, Komatsu, Case, Fiat-Alis, New Holland, ZF, Cummins și lista nu se încheie…

Oferim consultanță tehnica in identificarea și achiziționarea celor mai bune piese de schimb, alegerea corect[ a acestora în funcție de marca și tipul utilajului, astfel încât portofoliul nostru de clienți să fie într-o permanentă expansiune. Suntem în permanență la dispoziția clienților prin mijlocale de contact electronice, iar consultanții noștri oferă suport tehnic 24/24 și 7/7, serviciile noastre de asistență fiind oferite cu precădere în mod gratuit.

Vă invităm să ne alegeți pe noi furnizorul dvs de piese de schimb, iar în același timp să fiți conștienți că o afacere nu pate fi bună decât concomitent pentru ambele părți.

www.cere.ro      Director Web SEO Romania   www.cere.ro  Anunturi Gratuite  Catalog gratuit firme si produse Romania